Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13040
| Název: | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів |
| Další názvy: | The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves |
| Autoři: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, O. U. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technikal University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шинкарук О. Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів / О. Шинкарук // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 222. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Shynkaruk O. U. (2014) Vplyv pektynu na stabilizatsiiu struktury kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 222 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Datum vydání: | 24-dub-2014 |
| Date of entry: | 27-úno-2016 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
| UDC: | 664.8/9 |
| Klíčová slova: | пектин структура фруктові консерви pectin structure fruit preserves |
| Page range: | 222 |
| Start page: | 222 |
| End page: | 222 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13040 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
| Content type: | Article |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222.pdf | 188,24 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222.djvu | 21,27 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222__COVER.jpg | 210,01 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.