Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13040
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарук, Оксана Юріївна | uk |
dc.contributor.author | Shynkaruk, O. U. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T10:23:23Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T10:23:23Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Шинкарук О. Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів / О. Шинкарук // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 222. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13040 | - |
dc.format.extent | 222 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | структура | uk |
dc.subject | фруктові консерви | uk |
dc.subject | pectin | uk |
dc.subject | structure | uk |
dc.subject | fruit preserves | uk |
dc.title | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів | uk |
dc.title.alternative | The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.8/9 | uk |
dc.identifier.citationen | Shynkaruk O. U. (2014) Vplyv pektynu na stabilizatsiiu struktury kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 222 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technikal University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 222 | uk |
dc.citation.epage | 222 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222.pdf | 188,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222.djvu | 21,27 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222__COVER.jpg | 210,01 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.