Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13040
 
| Başlık: | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів | 
| Diğer Başlıklar: | The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves | 
| Yazarlar: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, O. U. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technikal University | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Шинкарук О. Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів / О. Шинкарук // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 222. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | 
| Bibliographic description (International): | Shynkaruk O. U. (2014) Vplyv pektynu na stabilizatsiiu struktury kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 222 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Volume: | 1 | 
| Yayın Tarihi: | 24-Nis-2014 | 
| Date of entry: | 27-Şub-2016 | 
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 | 
| UDC: | 664.8/9 | 
| Anahtar kelimeler: | пектин структура фруктові консерви pectin structure fruit preserves | 
| Page range: | 222 | 
| Start page: | 222 | 
| End page: | 222 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13040 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | 
| Content type: | Article | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) | 
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222.pdf | 188,24 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222.djvu | 21,27 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| Conf_2014v1_Shynkaruk_O_U-The_influence_of_pectin_222__COVER.jpg | 210,01 kB | JPEG | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
