Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033
Назва: | Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур |
Інші назви: | Development of recepy for bread products using oilseeds |
Автори: | Мар’їна, Н. Marjina, N. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Бібліографічний опис: | Мар’їна Н. Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур / Н. Мар’їна // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 215. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Marjina N. (2014) Rozroblennia retseptury khlibnykh vyrobiv z vykorystanniam nasinnia oliinykh kultur [Development of recepy for bread products using oilseeds]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 24-кві-2014 |
Дата внесення: | 27-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
УДК: | 664.644.5 |
Теми: | хлібні вироби харчова цінність насіння соняшника кунжуту bread products nutritional value sunflower seeds sesame seeds |
Діапазон сторінок: | 215 |
Початкова сторінка: | 215 |
Кінцева сторінка: | 215 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.pdf | 187,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.djvu | 18,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215__COVER.jpg | 216,51 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.