Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033
Titolo: | Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур |
Titoli alternativi: | Development of recepy for bread products using oilseeds |
Autori: | Мар’їна, Н. Marjina, N. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Мар’їна Н. Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур / Н. Мар’їна // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 215. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Marjina N. (2014) Rozroblennia retseptury khlibnykh vyrobiv z vykorystanniam nasinnia oliinykh kultur [Development of recepy for bread products using oilseeds]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Data: | 24-apr-2014 |
Date of entry: | 27-feb-2016 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 664.644.5 |
Parole chiave: | хлібні вироби харчова цінність насіння соняшника кунжуту bread products nutritional value sunflower seeds sesame seeds |
Page range: | 215 |
Start page: | 215 |
End page: | 215 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.pdf | 187,71 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.djvu | 18,97 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215__COVER.jpg | 216,51 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.