กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033

ชื่อเรื่อง: Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Development of recepy for bread products using oilseeds
ผู้แต่ง: Мар’їна, Н.
Marjina, N.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Bibliographic description (Ukraine): Мар’їна Н. Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур / Н. Мар’їна // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 215. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Marjina N. (2014) Rozroblennia retseptury khlibnykh vyrobiv z vykorystanniam nasinnia oliinykh kultur [Development of recepy for bread products using oilseeds]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 24-เมษ-2014
Date of entry: 27-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 664.644.5
คำสำคัญ: хлібні вироби
харчова цінність
насіння соняшника
кунжуту
bread products
nutritional value
sunflower seeds
sesame seeds
Page range: 215
Start page: 215
End page: 215
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.pdf187,71 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.djvu18,97 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215__COVER.jpg216,51 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น