このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033
タイトル: | Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур |
その他のタイトル: | Development of recepy for bread products using oilseeds |
著者: | Мар’їна, Н. Marjina, N. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Мар’їна Н. Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур / Н. Мар’їна // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 215. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Marjina N. (2014) Rozroblennia retseptury khlibnykh vyrobiv z vykorystanniam nasinnia oliinykh kultur [Development of recepy for bread products using oilseeds]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
発行日: | 24-4月-2014 |
Date of entry: | 27-2月-2016 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 664.644.5 |
キーワード: | хлібні вироби харчова цінність насіння соняшника кунжуту bread products nutritional value sunflower seeds sesame seeds |
Page range: | 215 |
Start page: | 215 |
End page: | 215 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.pdf | 187,71 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.djvu | 18,97 kB | DjVu | 見る/開く | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215__COVER.jpg | 216,51 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。