Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мар’їна, Н. | uk |
dc.contributor.author | Marjina, N. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T10:22:25Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T10:22:25Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Мар’їна Н. Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур / Н. Мар’їна // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 215. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033 | - |
dc.format.extent | 215 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | хлібні вироби | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | насіння соняшника | uk |
dc.subject | кунжуту | uk |
dc.subject | bread products | uk |
dc.subject | nutritional value | uk |
dc.subject | sunflower seeds | uk |
dc.subject | sesame seeds | uk |
dc.title | Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур | uk |
dc.title.alternative | Development of recepy for bread products using oilseeds | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.644.5 | uk |
dc.identifier.citationen | Marjina N. (2014) Rozroblennia retseptury khlibnykh vyrobiv z vykorystanniam nasinnia oliinykh kultur [Development of recepy for bread products using oilseeds]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | uk |
dc.contributor.affiliation | National University of Food Technologies | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 215 | uk |
dc.citation.epage | 215 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.pdf | 187,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215.djvu | 18,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Marjina_N-Development_of_recepy_for_bread_215__COVER.jpg | 216,51 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.