Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806

Tytuł: Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку
Inne tytuły: Research of capacity gelling concentrated apple juice
Authors: Мельник, С.
Melnyk, S.
Affiliation: Київський національний торговельно-економічний університет
Kyiv National University of Trade and Economics
Bibliographic description (Ukraine): Мельник С. Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку / Мельник С. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 277-278. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Melnyk S. (2015) Doslidzhennia zheleutvoriuiuchoi zdatnosti kontsentrovanoho yabluchnoho soku [Research of capacity gelling concentrated apple juice]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 277-278 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 23-kwi-2015
Date of entry: 26-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 621.326
Słowa kluczowe: пектинові речовини
яблучний пектин
желеутворююча здатність
pectic substances
apple pectin
gelling ability
Zakres stron: 277-278
Główna strona: 277
Strona końcowa: 278
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806
Wykaz piśmiennictwa: 1. Пасальський Б.К. Хімія харчових продуктів: Навч. посіб.–К: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2000.
2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series / Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p.
References: 1. Pasalskyi B.K. Khimiia kharchovykh produktiv: tutorial–K: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2000.
2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series, Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi