Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806
| Teitl: | Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку |
| Teitlau Eraill: | Research of capacity gelling concentrated apple juice |
| Awduron: | Мельник, С. Melnyk, S. |
| Affiliation: | Київський національний торговельно-економічний університет Kyiv National University of Trade and Economics |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мельник С. Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку / Мельник С. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 277-278. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Melnyk S. (2015) Doslidzhennia zheleutvoriuiuchoi zdatnosti kontsentrovanoho yabluchnoho soku [Research of capacity gelling concentrated apple juice]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 277-278 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Conference/Event: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Dyddiad Cyhoeddi: | 23-Apr-2015 |
| Date of entry: | 26-Feb-2016 |
| Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
| UDC: | 621.326 |
| Allweddeiriau: | пектинові речовини яблучний пектин желеутворююча здатність pectic substances apple pectin gelling ability |
| Page range: | 277-278 |
| Start page: | 277 |
| End page: | 278 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806 |
| References (Ukraine): | 1. Пасальський Б.К. Хімія харчових продуктів: Навч. посіб.–К: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2000. 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series / Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. |
| References (International): | 1. Pasalskyi B.K. Khimiia kharchovykh produktiv: tutorial–K: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2000. 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series, Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. |
| Content type: | Article |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278.pdf | 690,33 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
| Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278.djvu | 38,35 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
| Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278__COVER.jpg | 174,63 kB | JPEG | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.