Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, С. | uk |
dc.contributor.author | Melnyk, S. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 April 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-26T20:38:18Z | - |
dc.date.available | 2016-02-26T20:38:18Z | - |
dc.date.created | 2015-04-23 | uk |
dc.date.issued | 2015-04-23 | uk |
dc.identifier.citation | Мельник С. Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку / Мельник С. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 277-278. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806 | - |
dc.format.extent | 277-278 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | пектинові речовини | uk |
dc.subject | яблучний пектин | uk |
dc.subject | желеутворююча здатність | uk |
dc.subject | pectic substances | uk |
dc.subject | apple pectin | uk |
dc.subject | gelling ability | uk |
dc.title | Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку | uk |
dc.title.alternative | Research of capacity gelling concentrated apple juice | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 621.326 | uk |
dc.relation.references | 1. Пасальський Б.К. Хімія харчових продуктів: Навч. посіб.–К: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2000. | uk |
dc.relation.references | 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series / Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Pasalskyi B.K. Khimiia kharchovykh produktiv: tutorial–K: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2000. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series, Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. | uk |
dc.identifier.citationen | Melnyk S. (2015) Doslidzhennia zheleutvoriuiuchoi zdatnosti kontsentrovanoho yabluchnoho soku [Research of capacity gelling concentrated apple juice]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 277-278 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Київський національний торговельно-економічний університет | uk |
dc.contributor.affiliation | Kyiv National University of Trade and Economics | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 277 | uk |
dc.citation.epage | 278 | uk |
dc.citation.conference | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Ebben a gyűjteményben: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278.pdf | 690,33 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278.djvu | 38,35 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278__COVER.jpg | 174,63 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!