Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806

Назва: Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку
Інші назви: Research of capacity gelling concentrated apple juice
Автори: Мельник, С.
Melnyk, S.
Приналежність: Київський національний торговельно-економічний університет
Kyiv National University of Trade and Economics
Бібліографічний опис: Мельник С. Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку / Мельник С. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 277-278. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Melnyk S. (2015) Doslidzhennia zheleutvoriuiuchoi zdatnosti kontsentrovanoho yabluchnoho soku [Research of capacity gelling concentrated apple juice]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 277-278 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 23-кві-2015
Дата внесення: 26-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
УДК: 621.326
Теми: пектинові речовини
яблучний пектин
желеутворююча здатність
pectic substances
apple pectin
gelling ability
Діапазон сторінок: 277-278
Початкова сторінка: 277
Кінцева сторінка: 278
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806
Перелік літератури: 1. Пасальський Б.К. Хімія харчових продуктів: Навч. посіб.–К: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2000.
2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series / Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p.
References: 1. Pasalskyi B.K. Khimiia kharchovykh produktiv: tutorial–K: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2000.
2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series, Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.