Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806
Назва: | Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку |
Інші назви: | Research of capacity gelling concentrated apple juice |
Автори: | Мельник, С. Melnyk, S. |
Приналежність: | Київський національний торговельно-економічний університет Kyiv National University of Trade and Economics |
Бібліографічний опис: | Мельник С. Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку / Мельник С. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 277-278. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Melnyk S. (2015) Doslidzhennia zheleutvoriuiuchoi zdatnosti kontsentrovanoho yabluchnoho soku [Research of capacity gelling concentrated apple juice]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 277-278 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 23-кві-2015 |
Дата внесення: | 26-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
УДК: | 621.326 |
Теми: | пектинові речовини яблучний пектин желеутворююча здатність pectic substances apple pectin gelling ability |
Діапазон сторінок: | 277-278 |
Початкова сторінка: | 277 |
Кінцева сторінка: | 278 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806 |
Перелік літератури: | 1. Пасальський Б.К. Хімія харчових продуктів: Навч. посіб.–К: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2000. 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series / Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. |
References: | 1. Pasalskyi B.K. Khimiia kharchovykh produktiv: tutorial–K: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2000. 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series, Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278.pdf | 690,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278.djvu | 38,35 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015v1_Melnyk_S-Research_of_capacity_gelling_277-278__COVER.jpg | 174,63 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.