Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126
Tytuł: | Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба |
Inne tytuły: | Prospects of using soy dietary fiber in bread technology |
Authors: | Шидловська, О. Б. Медвідь, І. М. Баляс, Н. В. Shydlovska, O. B. Medvid, I. M. Balias, N. V. |
Akcesoria: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Cytat: | Шидловська О. Б. Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. В. Баляс // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Shydlovska O. B., Medvid I. M., Balias N. V. (2015) Perspektyvy vykorystannia soievykh kharchovykh volokon u tekhnolohii khliba [Prospects of using soy dietary fiber in bread technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 159 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | 2 |
Data wydania: | 25-lis-2015 |
Date of entry: | 18-lut-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
UDC: | 664.66.022.39 |
Zakres stron: | 159 |
Główna strona: | 159 |
Strona końcowa: | 159 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126 |
Właściciel praw autorskich: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Дробот, В.И. Использование картофельной клетчатки в технологии хлебобулочных изделий/ В.И. Дробот, А.Н. Грищенко// Хранителна наука, техника и технологии 2013: Научни трудове на УХТ, 18-19 октомври 2013. – Пловдив, 2013. – Т. LX. – С. 105-108. 2. Белокурова, Е.В. Влияние свекловичных пищевых волокон на качество полуфабрикатов мучных кулинарных изделий для предприятий быстрого питания/ Е.В.Белокурова// Хлебопродукты. — 2013. - №1. – С.40-41. |
References: | 1. Drobot, V.I. Ispolzovanie kartofelnoi kletchatki v tekhnolohii khlebobulochnykh izdelii/ V.I. Drobot, A.N. Hrishchenko// Khranitelna nauka, tekhnika i tekhnolohii 2013: Nauchni trudove na UKhT, 18-19 oktomvri 2013, Plovdiv, 2013, T. LX, P. 105-108. 2. Belokurova, E.V. Vliianie sveklovichnykh pishchevykh volokon na kachestvo polufabrikatov muchnykh kulinarnykh izdelii dlia predpriiatii bystroho pitaniia/ E.V.Belokurova// Khleboprodukty, 2013, No 1, P.40-41. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159.pdf | 272,68 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159.djvu | 18,6 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159__COVER.jpg | 216,03 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi