Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126
| Titulua: | Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба |
| Beste titulu batzuk: | Prospects of using soy dietary fiber in bread technology |
| Egilea: | Шидловська, О. Б. Медвідь, І. М. Баляс, Н. В. Shydlovska, O. B. Medvid, I. M. Balias, N. V. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шидловська О. Б. Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. В. Баляс // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Shydlovska O. B., Medvid I. M., Balias N. V. (2015) Perspektyvy vykorystannia soievykh kharchovykh volokon u tekhnolohii khliba [Prospects of using soy dietary fiber in bread technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 159 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | 2 |
| Gordailuaren-data: | 25-Nov-2015 |
| Date of entry: | 18-Feb-2016 |
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
| UDC: | 664.66.022.39 |
| Page range: | 159 |
| Start page: | 159 |
| End page: | 159 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126 |
| Copyright owner: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
| References (Ukraine): | 1. Дробот, В.И. Использование картофельной клетчатки в технологии хлебобулочных изделий/ В.И. Дробот, А.Н. Грищенко// Хранителна наука, техника и технологии 2013: Научни трудове на УХТ, 18-19 октомври 2013. – Пловдив, 2013. – Т. LX. – С. 105-108. 2. Белокурова, Е.В. Влияние свекловичных пищевых волокон на качество полуфабрикатов мучных кулинарных изделий для предприятий быстрого питания/ Е.В.Белокурова// Хлебопродукты. — 2013. - №1. – С.40-41. |
| References (International): | 1. Drobot, V.I. Ispolzovanie kartofelnoi kletchatki v tekhnolohii khlebobulochnykh izdelii/ V.I. Drobot, A.N. Hrishchenko// Khranitelna nauka, tekhnika i tekhnolohii 2013: Nauchni trudove na UKhT, 18-19 oktomvri 2013, Plovdiv, 2013, T. LX, P. 105-108. 2. Belokurova, E.V. Vliianie sveklovichnykh pishchevykh volokon na kachestvo polufabrikatov muchnykh kulinarnykh izdelii dlia predpriiatii bystroho pitaniia/ E.V.Belokurova// Khleboprodukty, 2013, No 1, P.40-41. |
| Content type: | Article |
| Bildumetan azaltzen da: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159.pdf | 272,68 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159.djvu | 18,6 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159__COVER.jpg | 216,03 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.