Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидловська, О. Б. | uk |
dc.contributor.author | Медвідь, І. М. | uk |
dc.contributor.author | Баляс, Н. В. | uk |
dc.contributor.author | Shydlovska, O. B. | uk |
dc.contributor.author | Medvid, I. M. | uk |
dc.contributor.author | Balias, N. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2015 року | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T19:57:32Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T19:57:32Z | - |
dc.date.created | 2015-11-25 | uk |
dc.date.issued | 2015-11-25 | uk |
dc.identifier.citation | Шидловська О. Б. Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. В. Баляс // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126 | - |
dc.format.extent | 159 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба | uk |
dc.title.alternative | Prospects of using soy dietary fiber in bread technology | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.66.022.39 | uk |
dc.relation.references | 1. Дробот, В.И. Использование картофельной клетчатки в технологии хлебобулочных изделий/ В.И. Дробот, А.Н. Грищенко// Хранителна наука, техника и технологии 2013: Научни трудове на УХТ, 18-19 октомври 2013. – Пловдив, 2013. – Т. LX. – С. 105-108. | uk |
dc.relation.references | 2. Белокурова, Е.В. Влияние свекловичных пищевых волокон на качество полуфабрикатов мучных кулинарных изделий для предприятий быстрого питания/ Е.В.Белокурова// Хлебопродукты. — 2013. - №1. – С.40-41. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Drobot, V.I. Ispolzovanie kartofelnoi kletchatki v tekhnolohii khlebobulochnykh izdelii/ V.I. Drobot, A.N. Hrishchenko// Khranitelna nauka, tekhnika i tekhnolohii 2013: Nauchni trudove na UKhT, 18-19 oktomvri 2013, Plovdiv, 2013, T. LX, P. 105-108. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Belokurova, E.V. Vliianie sveklovichnykh pishchevykh volokon na kachestvo polufabrikatov muchnykh kulinarnykh izdelii dlia predpriiatii bystroho pitaniia/ E.V.Belokurova// Khleboprodukty, 2013, No 1, P.40-41. | uk |
dc.identifier.citationen | Shydlovska O. B., Medvid I. M., Balias N. V. (2015) Perspektyvy vykorystannia soievykh kharchovykh volokon u tekhnolohii khliba [Prospects of using soy dietary fiber in bread technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 159 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | 2 | uk |
dc.citation.spage | 159 | uk |
dc.citation.epage | 159 | uk |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159.pdf | 272,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159.djvu | 18,6 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2015v2_Shydlovska_O_B-Prospects_of_using_soy_159__COVER.jpg | 216,03 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.