Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126

Назва: Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба
Інші назви: Prospects of using soy dietary fiber in bread technology
Автори: Шидловська, О. Б.
Медвідь, І. М.
Баляс, Н. В.
Shydlovska, O. B.
Medvid, I. M.
Balias, N. V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Шидловська О. Б. Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. В. Баляс // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Shydlovska O. B., Medvid I. M., Balias N. V. (2015) Perspektyvy vykorystannia soievykh kharchovykh volokon u tekhnolohii khliba [Prospects of using soy dietary fiber in bread technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 159 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2015
Дата внесення: 18-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
УДК: 664.66.022.39
Діапазон сторінок: 159
Початкова сторінка: 159
Кінцева сторінка: 159
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126
Власник авторського права: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Перелік літератури: 1. Дробот, В.И. Использование картофельной клетчатки в технологии хлебобулочных изделий/ В.И. Дробот, А.Н. Грищенко// Хранителна наука, техника и технологии 2013: Научни трудове на УХТ, 18-19 октомври 2013. – Пловдив, 2013. – Т. LX. – С. 105-108.
2. Белокурова, Е.В. Влияние свекловичных пищевых волокон на качество полуфабрикатов мучных кулинарных изделий для предприятий быстрого питания/ Е.В.Белокурова// Хлебопродукты. — 2013. - №1. – С.40-41.
References: 1. Drobot, V.I. Ispolzovanie kartofelnoi kletchatki v tekhnolohii khlebobulochnykh izdelii/ V.I. Drobot, A.N. Hrishchenko// Khranitelna nauka, tekhnika i tekhnolohii 2013: Nauchni trudove na UKhT, 18-19 oktomvri 2013, Plovdiv, 2013, T. LX, P. 105-108.
2. Belokurova, E.V. Vliianie sveklovichnykh pishchevykh volokon na kachestvo polufabrikatov muchnykh kulinarnykh izdelii dlia predpriiatii bystroho pitaniia/ E.V.Belokurova// Khleboprodukty, 2013, No 1, P.40-41.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.