Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11117
Título: | Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій |
Outros títulos: | Research changing the rheological properties model fat emulsions |
Authors: | Лисенко, І. С. Кукушкіна, К. В. Горбач, О. Я. Бахмач, В. О. Lusenko, I. S. Kukushkina, K. V. Gorbach, O. Y. Bakhmach, V. O. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій / І. С. Лисенко, К. В. Кукушкіна, О. Я. Горбач, В. О. Бахмач // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 144-145. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Lusenko I. S., Kukushkina K. V., Gorbach O. Y., Bakhmach V. O. (2015) Doslidzhennia zmin reolohichnykh vlastyvostei modelnykh zhyrovykh emulsii [Research changing the rheological properties model fat emulsions]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 144-145 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Data de edición: | 25-Nov-2015 |
Date of entry: | 18-Feb-2016 |
Editor: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
UDC: | 664.346 |
Page range: | 144-145 |
Start page: | 144 |
End page: | 145 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11117 |
Copyright owner: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
References (Ukraine): | 1. Каленик Т.К. Структурно-механические характеристики майонезов с комплексом биологически-активных веществ/ Т.К. Каленик, Е.В. Масленникова, А.Г. Вершинина // Масложировая промышленность, 2009. – №6. – с. 16-17. 2. Ключникова Л.В. Многокомпонентные системы в производстве майонезов и соусов / Л.В. Ключникова // Масложировая промышленность, 2005. – №2. – с. 34-35. 3. Бахмач В. Дослідження реологічних властивостей харчових гідроколоїдів / Бахмач В. // Вісник НТУ ХПІ. Збірник наукових праць. – Харків: НТУ «ХПІ», 2009 - № 4 - с. 78-80. |
References (International): | 1. Kalenik T.K. Strukturno-mekhanicheskie kharakteristiki maionezov s kompleksom biolohicheski-aktivnykh veshchestv/ T.K. Kalenik, E.V. Maslennikova, A.H. Vershinina, Maslozhirovaia promyshlennost, 2009, No 6, P. 16-17. 2. Kliuchnikova L.V. Mnohokomponentnye sistemy v proizvodstve maionezov i sousov, L.V. Kliuchnikova, Maslozhirovaia promyshlennost, 2005, No 2, P. 34-35. 3. Bakhmach V. Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei kharchovykh hidrokoloidiv, Bakhmach V., Visnyk NTU KhPI. Zbirnyk naukovykh prats, Kharkiv: NTU "KhPI", 2009 - No 4 - P. 78-80. |
Content type: | Article |
Aparece nas Coleccións | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Lusenko_I_S-Research_changing_the_144-145.pdf | 577,46 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
ConfATMT_2015v2_Lusenko_I_S-Research_changing_the_144-145.djvu | 104,04 kB | DjVu | Ver/abrir | |
ConfATMT_2015v2_Lusenko_I_S-Research_changing_the_144-145__COVER.jpg | 216,29 kB | JPEG | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados