Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11117

Назва: Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій
Інші назви: Research changing the rheological properties model fat emulsions
Автори: Лисенко, І. С.
Кукушкіна, К. В.
Горбач, О. Я.
Бахмач, В. О.
Lusenko, I. S.
Kukushkina, K. V.
Gorbach, O. Y.
Bakhmach, V. O.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій / І. С. Лисенко, К. В. Кукушкіна, О. Я. Горбач, В. О. Бахмач // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 144-145. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Lusenko I. S., Kukushkina K. V., Gorbach O. Y., Bakhmach V. O. (2015) Doslidzhennia zmin reolohichnykh vlastyvostei modelnykh zhyrovykh emulsii [Research changing the rheological properties model fat emulsions]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 144-145 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2015
Дата внесення: 18-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
УДК: 664.346
Діапазон сторінок: 144-145
Початкова сторінка: 144
Кінцева сторінка: 145
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11117
Власник авторського права: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Перелік літератури: 1. Каленик Т.К. Структурно-механические характеристики майонезов с комплексом биологически-активных веществ/ Т.К. Каленик, Е.В. Масленникова, А.Г. Вершинина // Масложировая промышленность, 2009. – №6. – с. 16-17.
2. Ключникова Л.В. Многокомпонентные системы в производстве майонезов и соусов / Л.В. Ключникова // Масложировая промышленность, 2005. – №2. – с. 34-35.
3. Бахмач В. Дослідження реологічних властивостей харчових гідроколоїдів / Бахмач В. // Вісник НТУ ХПІ. Збірник наукових праць. – Харків: НТУ «ХПІ», 2009 - № 4 - с. 78-80.
References: 1. Kalenik T.K. Strukturno-mekhanicheskie kharakteristiki maionezov s kompleksom biolohicheski-aktivnykh veshchestv/ T.K. Kalenik, E.V. Maslennikova, A.H. Vershinina, Maslozhirovaia promyshlennost, 2009, No 6, P. 16-17.
2. Kliuchnikova L.V. Mnohokomponentnye sistemy v proizvodstve maionezov i sousov, L.V. Kliuchnikova, Maslozhirovaia promyshlennost, 2005, No 2, P. 34-35.
3. Bakhmach V. Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei kharchovykh hidrokoloidiv, Bakhmach V., Visnyk NTU KhPI. Zbirnyk naukovykh prats, Kharkiv: NTU "KhPI", 2009 - No 4 - P. 78-80.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.