Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058

Tytuł: Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів
Inne tytuły: Decision support system for the company production of pasta
Authors: Сарафаннікова, Н. В.
Sarafannikova, N.
Akcesoria: Херсонський національний технічний університет, Україна
Cytat: Сарафаннікова Н. В. Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів / Н. В. Сарафаннікова // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 51. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку).
Bibliographic description: Sarafannikova N. (2015) Systema pidtrymky pryiniattia rishen dlia pidpryiemstva vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv [Decision support system for the company production of pasta]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 51 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 2
Data wydania: 25-lis-2015
Date of entry: 18-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
UDC: 658.5
Zakres stron: 51
Główna strona: 51
Strona końcowa: 51
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058
Właściciel praw autorskich: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Wykaz piśmiennictwa: 1. Минько Э.В., Кричевский М.Л. Качество и конкурентоспособность. – СПб.: Питер, 2004. – 268 с.
2. Медведев Г.М. Технология макаронных изделий. – М.: БЕК, 2005. – 280 с.
3. Батюк А.Є. Інформаційні системи в менеджменті: Навчальний посібник/А.Є. Батюк, З.П. Двуліт, К.М. Обельовська, І.М. Огородник, Л.П. Фабрі. – Львів: «Інтелект - Захід», 2004. – 520с.
References: 1. Minko E.V., Krichevskii M.L. Kachestvo i konkurentosposobnost, SPb., Piter, 2004, 268 p.
2. Medvedev H.M. Tekhnolohiia makaronnykh izdelii, M., BEK, 2005, 280 p.
3. Batiuk A.Ye. Informatsiini systemy v menedzhmenti: Navchalnyi posibnyk/A.Ye. Batiuk, Z.P. Dvulit, K.M. Obelovska, I.M. Ohorodnyk, L.P. Fabri, Lviv: "Intelekt - Zakhid", 2004, 520p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi