Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058
 
| Назва: | Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів | 
| Інші назви: | Decision support system for the company production of pasta | 
| Автори: | Сарафаннікова, Н. В. Sarafannikova, N. | 
| Приналежність: | Херсонський національний технічний університет, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Сарафаннікова Н. В. Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів / Н. В. Сарафаннікова // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 51. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку). | 
| Bibliographic description: | Sarafannikova N. (2015) Systema pidtrymky pryiniattia rishen dlia pidpryiemstva vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv [Decision support system for the company production of pasta]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 51 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | 
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Том: | 2 | 
| Дата публікації: | 25-лис-2015 | 
| Дата внесення: | 18-лют-2016 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Часове охоплення: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 | 
| УДК: | 658.5 | 
| Діапазон сторінок: | 51 | 
| Початкова сторінка: | 51 | 
| Кінцева сторінка: | 51 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058 | 
| Власник авторського права: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 | 
| Перелік літератури: | 1. Минько Э.В., Кричевский М.Л. Качество и конкурентоспособность. – СПб.: Питер, 2004. – 268 с. 2. Медведев Г.М. Технология макаронных изделий. – М.: БЕК, 2005. – 280 с. 3. Батюк А.Є. Інформаційні системи в менеджменті: Навчальний посібник/А.Є. Батюк, З.П. Двуліт, К.М. Обельовська, І.М. Огородник, Л.П. Фабрі. – Львів: «Інтелект - Захід», 2004. – 520с. | 
| References: | 1. Minko E.V., Krichevskii M.L. Kachestvo i konkurentosposobnost, SPb., Piter, 2004, 268 p. 2. Medvedev H.M. Tekhnolohiia makaronnykh izdelii, M., BEK, 2005, 280 p. 3. Batiuk A.Ye. Informatsiini systemy v menedzhmenti: Navchalnyi posibnyk/A.Ye. Batiuk, Z.P. Dvulit, K.M. Obelovska, I.M. Ohorodnyk, L.P. Fabri, Lviv: "Intelekt - Zakhid", 2004, 520p. | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2015v2_Sarafannikova_N-Decision_support_system_51.pdf | 272,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2015v2_Sarafannikova_N-Decision_support_system_51.djvu | 17,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2015v2_Sarafannikova_N-Decision_support_system_51__COVER.jpg | 207,19 kB | JPEG | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
