Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058

Teitl: Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів
Teitlau Eraill: Decision support system for the company production of pasta
Awduron: Сарафаннікова, Н. В.
Sarafannikova, N.
Affiliation: Херсонський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сарафаннікова Н. В. Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів / Н. В. Сарафаннікова // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 51. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку).
Bibliographic description (International): Sarafannikova N. (2015) Systema pidtrymky pryiniattia rishen dlia pidpryiemstva vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv [Decision support system for the company production of pasta]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 51 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 2
Dyddiad Cyhoeddi: 25-Nov-2015
Date of entry: 18-Feb-2016
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
UDC: 658.5
Page range: 51
Start page: 51
End page: 51
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058
Copyright owner: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
References (Ukraine): 1. Минько Э.В., Кричевский М.Л. Качество и конкурентоспособность. – СПб.: Питер, 2004. – 268 с.
2. Медведев Г.М. Технология макаронных изделий. – М.: БЕК, 2005. – 280 с.
3. Батюк А.Є. Інформаційні системи в менеджменті: Навчальний посібник/А.Є. Батюк, З.П. Двуліт, К.М. Обельовська, І.М. Огородник, Л.П. Фабрі. – Львів: «Інтелект - Захід», 2004. – 520с.
References (International): 1. Minko E.V., Krichevskii M.L. Kachestvo i konkurentosposobnost, SPb., Piter, 2004, 268 p.
2. Medvedev H.M. Tekhnolohiia makaronnykh izdelii, M., BEK, 2005, 280 p.
3. Batiuk A.Ye. Informatsiini systemy v menedzhmenti: Navchalnyi posibnyk/A.Ye. Batiuk, Z.P. Dvulit, K.M. Obelovska, I.M. Ohorodnyk, L.P. Fabri, Lviv: "Intelekt - Zakhid", 2004, 520p.
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.