Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorСарафаннікова, Н. В.uk
dc.contributor.authorSarafannikova, N.uk
dc.coverage.temporal25-26 листопада 2015 рокуuk
dc.coverage.temporal25-26 November 2015uk
dc.date.accessioned2016-02-18T19:49:22Z-
dc.date.available2016-02-18T19:49:22Z-
dc.date.created2015-11-25uk
dc.date.issued2015-11-25uk
dc.identifier.citationСарафаннікова Н. В. Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів / Н. В. Сарафаннікова // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 51. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058-
dc.format.extent51uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"uk
dc.titleСистема підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробівuk
dc.title.alternativeDecision support system for the company production of pastauk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc658.5uk
dc.relation.references1. Минько Э.В., Кричевский М.Л. Качество и конкурентоспособность. – СПб.: Питер, 2004. – 268 с.uk
dc.relation.references2. Медведев Г.М. Технология макаронных изделий. – М.: БЕК, 2005. – 280 с.uk
dc.relation.references3. Батюк А.Є. Інформаційні системи в менеджменті: Навчальний посібник/А.Є. Батюк, З.П. Двуліт, К.М. Обельовська, І.М. Огородник, Л.П. Фабрі. – Львів: «Інтелект - Захід», 2004. – 520с.uk
dc.relation.referencesen1. Minko E.V., Krichevskii M.L. Kachestvo i konkurentosposobnost, SPb., Piter, 2004, 268 p.uk
dc.relation.referencesen2. Medvedev H.M. Tekhnolohiia makaronnykh izdelii, M., BEK, 2005, 280 p.uk
dc.relation.referencesen3. Batiuk A.Ye. Informatsiini systemy v menedzhmenti: Navchalnyi posibnyk/A.Ye. Batiuk, Z.P. Dvulit, K.M. Obelovska, I.M. Ohorodnyk, L.P. Fabri, Lviv: "Intelekt - Zakhid", 2004, 520p.uk
dc.identifier.citationenSarafannikova N. (2015) Systema pidtrymky pryiniattia rishen dlia pidpryiemstva vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv [Decision support system for the company production of pasta]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 51 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volume2uk
dc.citation.spage51uk
dc.citation.epage51uk
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Aparece en las colecciones: IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.