Lehitse Teema nutritional value

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 6 6 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Master Thesisdet-202317-jaa-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Article24-apr-201427-vee-2016Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культурМар’їна, Н.; Marjina, N.
Master Thesis202230-det-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis201929-det-2019Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировиниБудзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S.
Conference Abstract28-apr-202112-det-2021Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробівГайдамака, М.; Haidamaka, M.
Conference Abstract25-apr-201918-juu-2019Харчова цінність консервівМузичук, І.; Muzychuk, I.