Lehitse Teema nutritional value
Näidatakse tulemusi 1 kuni 6 6 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
Master Thesis | det-2023 | 17-jaa-2024 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів | Сеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta |
Article | 24-apr-2014 | 27-vee-2016 | Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур | Мар’їна, Н.; Marjina, N. |
Master Thesis | 2022 | 30-det-2022 | Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes | Степанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna |
Master Thesis | 2019 | 29-det-2019 | Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировини | Будзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S. |
Conference Abstract | 28-apr-2021 | 12-det-2021 | Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів | Гайдамака, М.; Haidamaka, M. |
Conference Abstract | 25-apr-2019 | 18-juu-2019 | Харчова цінність консервів | Музичук, І.; Muzychuk, I. |