Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585

Назва: Харчова цінність консервів
Інші назви: Nutritional value of canned food
Автори: Музичук, І.
Muzychuk, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Музичук І. Харчова цінність консервів / Музичук І. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 108–109. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Muzychuk I. (2019) Kharchova tsinnist konserviv [Nutritional value of canned food]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 108-109 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Конференція/захід: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2019
Дата внесення: 18-чер-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
УДК: 621.326
Теми: харчова цінність
консеви
кислота
nutritional value
convertibles
acid
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 108-109
Початкова сторінка: 108
Кінцева сторінка: 109
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України / І.Кузьменко // Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки". — 2012. — № 1 (13). — С. 30—36.
2. Маюрникова Л. А. Методологічні основи проектування і просування на ринок харчових продуктів в умовах інноваційної діяльності / Л. А. Маюрникова, С. В. Новоселов / Пищевая пром-сть. — 2011. — № 11. — С. 9—12.
References: 1. Kuzmenko I. Tendentsii rozvytku rynku konservovanoi plodoovochevoi produktsii Ukrainy, I.Kuzmenko, Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn. "Tovary i rynky", 2012, No 1 (13), P. 30-36.
2. Maiurnykova L. A. Metodolohichni osnovy proektuvannia i prosuvannia na rynok kharchovykh produktiv v umovakh innovatsiinoi diialnosti, L. A. Maiurnykova, S. V. Novoselov, Pyshchevaia prom-st, 2011, No 11, P. 9-12.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.