Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМузичук, І.
dc.contributor.authorMuzychuk, I.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2019
dc.coverage.temporal25-26 April 2019
dc.date.accessioned2019-06-18T10:40:25Z-
dc.date.available2019-06-18T10:40:25Z-
dc.date.created2019-04-25
dc.date.issued2019-04-25
dc.identifier.citationМузичук І. Харчова цінність консервів / Музичук І. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 108–109. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585-
dc.format.extent108-109
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
dc.subjectхарчова цінність
dc.subjectконсеви
dc.subjectкислота
dc.subjectnutritional value
dc.subjectconvertibles
dc.subjectacid
dc.titleХарчова цінність консервів
dc.title.alternativeNutritional value of canned food
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc621.326
dc.relation.references1. Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України / І.Кузьменко // Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки". — 2012. — № 1 (13). — С. 30—36.
dc.relation.references2. Маюрникова Л. А. Методологічні основи проектування і просування на ринок харчових продуктів в умовах інноваційної діяльності / Л. А. Маюрникова, С. В. Новоселов / Пищевая пром-сть. — 2011. — № 11. — С. 9—12.
dc.relation.referencesen1. Kuzmenko I. Tendentsii rozvytku rynku konservovanoi plodoovochevoi produktsii Ukrainy, I.Kuzmenko, Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn. "Tovary i rynky", 2012, No 1 (13), P. 30-36.
dc.relation.referencesen2. Maiurnykova L. A. Metodolohichni osnovy proektuvannia i prosuvannia na rynok kharchovykh produktiv v umovakh innovatsiinoi diialnosti, L. A. Maiurnykova, S. V. Novoselov, Pyshchevaia prom-st, 2011, No 11, P. 9-12.
dc.identifier.citationenMuzychuk I. (2019) Kharchova tsinnist konserviv [Nutritional value of canned food]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 108-109 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage108
dc.citation.epage109
dc.citation.conferenceⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.