Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Музичук, І. | |
dc.contributor.author | Muzychuk, I. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2019 | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-06-18T10:40:25Z | - |
dc.date.available | 2019-06-18T10:40:25Z | - |
dc.date.created | 2019-04-25 | |
dc.date.issued | 2019-04-25 | |
dc.identifier.citation | Музичук І. Харчова цінність консервів / Музичук І. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 108–109. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585 | - |
dc.format.extent | 108-109 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 | |
dc.subject | харчова цінність | |
dc.subject | консеви | |
dc.subject | кислота | |
dc.subject | nutritional value | |
dc.subject | convertibles | |
dc.subject | acid | |
dc.title | Харчова цінність консервів | |
dc.title.alternative | Nutritional value of canned food | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 621.326 | |
dc.relation.references | 1. Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України / І.Кузьменко // Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки". — 2012. — № 1 (13). — С. 30—36. | |
dc.relation.references | 2. Маюрникова Л. А. Методологічні основи проектування і просування на ринок харчових продуктів в умовах інноваційної діяльності / Л. А. Маюрникова, С. В. Новоселов / Пищевая пром-сть. — 2011. — № 11. — С. 9—12. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kuzmenko I. Tendentsii rozvytku rynku konservovanoi plodoovochevoi produktsii Ukrainy, I.Kuzmenko, Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn. "Tovary i rynky", 2012, No 1 (13), P. 30-36. | |
dc.relation.referencesen | 2. Maiurnykova L. A. Metodolohichni osnovy proektuvannia i prosuvannia na rynok kharchovykh produktiv v umovakh innovatsiinoi diialnosti, L. A. Maiurnykova, S. V. Novoselov, Pyshchevaia prom-st, 2011, No 11, P. 9-12. | |
dc.identifier.citationen | Muzychuk I. (2019) Kharchova tsinnist konserviv [Nutritional value of canned food]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 108-109 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 108 | |
dc.citation.epage | 109 | |
dc.citation.conference | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Muzychuk_I-Nutritional_value_of_canned_108-109.pdf | 621,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Muzychuk_I-Nutritional_value_of_canned_108-109.djvu | 41,14 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Muzychuk_I-Nutritional_value_of_canned_108-109__COVER.png | 453,4 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.