Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585
Назва: | Харчова цінність консервів |
Інші назви: | Nutritional value of canned food |
Автори: | Музичук, І. Muzychuk, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Музичук І. Харчова цінність консервів / Музичук І. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 108–109. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Muzychuk I. (2019) Kharchova tsinnist konserviv [Nutritional value of canned food]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 108-109 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Конференція/захід: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 25-кві-2019 |
Дата внесення: | 18-чер-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
УДК: | 621.326 |
Теми: | харчова цінність консеви кислота nutritional value convertibles acid |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 108-109 |
Початкова сторінка: | 108 |
Кінцева сторінка: | 109 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України / І.Кузьменко // Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки". — 2012. — № 1 (13). — С. 30—36. 2. Маюрникова Л. А. Методологічні основи проектування і просування на ринок харчових продуктів в умовах інноваційної діяльності / Л. А. Маюрникова, С. В. Новоселов / Пищевая пром-сть. — 2011. — № 11. — С. 9—12. |
References: | 1. Kuzmenko I. Tendentsii rozvytku rynku konservovanoi plodoovochevoi produktsii Ukrainy, I.Kuzmenko, Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn. "Tovary i rynky", 2012, No 1 (13), P. 30-36. 2. Maiurnykova L. A. Metodolohichni osnovy proektuvannia i prosuvannia na rynok kharchovykh produktiv v umovakh innovatsiinoi diialnosti, L. A. Maiurnykova, S. V. Novoselov, Pyshchevaia prom-st, 2011, No 11, P. 9-12. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Muzychuk_I-Nutritional_value_of_canned_108-109.pdf | 621,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Muzychuk_I-Nutritional_value_of_canned_108-109.djvu | 41,14 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Muzychuk_I-Nutritional_value_of_canned_108-109__COVER.png | 453,4 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.