Yn pori yn ôl Pwnc microflora
Yn dangos canlyniadau 1 i 7 o 7
| Math | Dyddiad Cyhoeddi | Date of entry | Teitl | Awdur(on) |
| Conference Abstract | 25-Apr-2019 | 18-Jun-2019 | Визначення наявності мікробної флори на поверхні твердого антибактеріального мила | Черниш, І.; Chernysh, I. |
| Master Thesis | 2020 | 25-Dec-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
| Thesis | Feb-2017 | 20-Feb-2017 | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів | Хміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan |
| Article | 24-Apr-2014 | 27-Feb-2016 | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів | Ясінська, Н.; Yasinska, N. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів | Лясота, Олена Богданівна; Liasota O.B. |
| Thesis | Feb-2017 | 20-Feb-2017 | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом | Пінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan |
| Thesis Abstract | 2018 | 20-Feb-2018 | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | Давида, Василина Олегівна; Davyda, V.O. |