Lehitse Teema microflora

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 7 7 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Conference Abstract25-apr-201918-juu-2019Визначення наявності мікробної флори на поверхні твердого антибактеріального милаЧерниш, І.; Chernysh, I.
Master Thesis202025-det-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Thesis2月-201720-2月-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
Article24-4月-201427-2月-2016Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервівЯсінська, Н.; Yasinska, N.
Master Thesis201929-12月-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.
Thesis2月-201720-2月-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
Thesis Abstract201820-2月-2018Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоївДавида, Василина Олегівна; Davyda, V.O.