Naviga per Soggetto kefir

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 10 di 16
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Master Thesis202126-dic-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesisdic-202317-gen-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesis20195-gen-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Thesis Abstractdic-201821-dic-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstractdic-201823-dic-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Bachelor Thesis202226-giu-2022Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукціїЖук, Володимир Вікторович; Zhuk, Volodymyr
Bachelor Thesisgiu-202327-giu-2023Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів термостатним способом потужністю 14 т за змінуЧайковський, Ярослав Ярославович; Chaikovskyi, Yaroslav
Bachelor Thesis20258-lug-2025Проєкт цеху з виробництва масла вершкового з організацією переробки вторинної сировини потужністю 56 т незбираного молока за добуЛуцків, Ірина Володимирівна; Lutskiv, Iryna
Bachelor Thesisgiu-202327-giu-2023Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 28 тон за змінуМізьолик, Анастасія Юріївна; Mizolyk, Anastasiia
Bachelor Thesisgiu-202328-giu-2023Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 60 т за добу незбираного молока м.ч.ж. 3,4%Павлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap