Browsing by Subject juice

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article23-már-20218-sze-2021Features of pressing the juice from viburnum berriesШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Венгринович, Степан Миколайович; Shynkaryk, Mariia; Kravets, Oleh; Venhrynovych, Stepan
Article24-ápr-201427-feb-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Master Thesis202028-dec-2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis24-dec-201924-dec-2019Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва томатного сокуРудакевич, Наталя Григорівна; Пахолок, Надія Юріївна; Rudakevich, Natalia; Pakholok, Nadiya
Conference Abstract25-ápr-201918-jún-2019Розширення асортименту овочевої продукціїБудзінський, А.; Budzinskyi, А.
Conference Abstract28-ápr-202112-dec-2021Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробівГайдамака, М.; Haidamaka, M.