Visar Nyckelord 664.681.2

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 8 av 8 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains»Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикатуЛісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Article8-okt-201521-dec-2015Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикатуЮкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor
Article8-okt-201521-dec-2015Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тістаЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra
Conference Abstract22-maj-201815-jun-2018Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганніЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Чорна, Ніна; Lisovskaya, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Kushniruk, Natalia; Chorna, Nina