| Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
| Conference Abstract | 11-okt-2017 | 28-okt-2017 | Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» | Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
| Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia |
| Conference Abstract | 10-okt-2019 | 15-nov-2019 | Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату | Лісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina |
| Conference Abstract | 11-okt-2017 | 28-okt-2017 | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення | Лісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor |
| Article | 8-okt-2015 | 21-dec-2015 | Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату | Юкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava |
| Conference Abstract | 11-okt-2017 | 28-okt-2017 | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor |
| Article | 8-okt-2015 | 21-dec-2015 | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста | Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra |
| Conference Abstract | 22-maj-2018 | 15-jun-2018 | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Чорна, Ніна; Lisovskaya, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Kushniruk, Natalia; Chorna, Nina |