Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436
Назва: | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні |
Інші назви: | Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage |
Автори: | Лісовська, Тетяна Шпилик, Олександра Кушнірук, Наталія Чорна, Ніна Lisovskaya, Tatiana Shpilick, Alexandra Kushniruk, Natalia Chorna, Nina |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганні / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук, Ніна Чорна // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 287. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Lisovskaya T., Shpilick A., Kushniruk N., Chorna N. (2018) Zminy pokaznykiv yakosti biskvitnoho napivfabrykatu z vykorystanniam ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna pry zberihanni [Changes of quality biscuit semifinished using extruded corn flour during storage]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 287 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) |
Дата публікації: | 22-тра-2018 |
Дата внесення: | 15-чер-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-24 травня 2018 22-24 May 2018 |
УДК: | 664.681.2 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 287 |
Початкова сторінка: | 287 |
Кінцева сторінка: | 287 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25436 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.pdf | 255,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287.djvu | 19,36 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Lisovskaya_T-Changes_of_quality_biscuit_287__COVER.png | 517,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.