Перегляд зібрання за групою - Теми 637.52
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини | Адамчук, Н.; Adamchuk, N. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами | Прунько, І. В.; Prunko, I. V. |
Article | 19-гру-2012 | 16-лют-2014 | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини | Гербіш, Юрій; Зварич, Наталія Миколаївна; Gerbish, Iurii; Zvarych, Natalia |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення | Борсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання | Заболотня, О. О.; Пешук, Л. В.; Zabolotnya, O. O.; Peshuk, L. V. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон | Новохацька, О. О.; Лисенко, І. С.; Горбач, О. Я.; Пешук, Л. В.; Novohatska, O. O.; Lysenko, I. S.; Horbach, O. Y.; Peshuk, L. V. |