การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง 637.52

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 6 จากทั้งหมด 6
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Conference Abstract26-เมษ-201830-พฤษ-2018Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировиниАдамчук, Н.; Adamchuk, N.
Conference Abstract6-ธัน-202321-มกร-2024Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачамиПрунько, І. В.; Prunko, I. V.
Article19-ธัน-201216-กุม-2014Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировиниГербіш, Юрій; Зварич, Наталія Миколаївна; Gerbish, Iurii; Zvarych, Natalia
Conference Abstract10-ตุล-201915-พฤศ-2019Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначенняБорсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana
Article17-พฤศ-201624-มีน-2017Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалюванняЗаболотня, О. О.; Пешук, Л. В.; Zabolotnya, O. O.; Peshuk, L. V.
Article25-พฤศ-201518-กุม-2016Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волоконНовохацька, О. О.; Лисенко, І. С.; Горбач, О. Я.; Пешук, Л. В.; Novohatska, O. O.; Lysenko, I. S.; Horbach, O. Y.; Peshuk, L. V.