Browsing  by Subject 637.52
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Showing results 1 to 7 of 7
	
	
	
    
    
	
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) | 
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber | Galenko, Oleg; Vorontsov, Mykola | 
| Conference Abstract | 26-Apr-2018 | 30-May-2018 | Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини | Адамчук, Н.; Adamchuk, N. | 
| Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами | Прунько, І. В.; Prunko, I. V. | 
| Article | 19-Dec-2012 | 16-Feb-2014 | Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировини | Гербіш, Юрій; Зварич, Наталія Миколаївна; Gerbish, Iurii; Zvarych, Natalia | 
| Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення | Борсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana | 
| Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання | Заболотня, О. О.; Пешук, Л. В.; Zabolotnya, O. O.; Peshuk, L. V. | 
| Article | 25-Nov-2015 | 18-Feb-2016 | Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон | Новохацька, О. О.; Лисенко, І. С.; Горбач, О. Я.; Пешук, Л. В.; Novohatska, O. O.; Lysenko, I. S.; Horbach, O. Y.; Peshuk, L. V. |