Перегляд зібрання за групою - Теми 637.52

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировиниАдамчук, Н.; Adamchuk, N.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачамиПрунько, І. В.; Prunko, I. V.
Article19-гру-201216-лют-2014Використання механічних методів для інтенсифікації обробки та покращення якості м’ясної сировиниГербіш, Юрій; Зварич, Наталія Миколаївна; Gerbish, Iurii; Zvarych, Natalia
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначенняБорсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana
Article17-лис-201624-бер-2017Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалюванняЗаболотня, О. О.; Пешук, Л. В.; Zabolotnya, O. O.; Peshuk, L. V.
Article25-лис-201518-лют-2016Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волоконНовохацька, О. О.; Лисенко, І. С.; Горбач, О. Я.; Пешук, Л. В.; Novohatska, O. O.; Lysenko, I. S.; Horbach, O. Y.; Peshuk, L. V.