Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778
Назва: | Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами |
Інші назви: | Analysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers |
Автори: | Прунько, І. В. Prunko, I. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Прунько І. В. Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами / І. В. Прунько // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 280. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Prunko I. V. (2023) Analiz protsesu napovnennia farshem kovbasnykh vyrobiv nahnitachamy [Analysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 280 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 637.52 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 280 |
Початкова сторінка: | 280 |
Кінцева сторінка: | 280 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1. Кравченюк Р. Оцінка надійності обладнання харчової промисловості / Кравченюк Р., Фік М., Ворощук В. Я. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 94. — (Механічна інженерія). |
References: | 1. Kravcheniuk R. Otsinka nadiinosti obladnannia kharchovoi promyslovosti, Kravcheniuk R., Fik M., Voroshchuk V. Ya., Materialy Ⅴ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia", 28-29 kvitnia 2022 y, T. : TNTU, 2022, P. 94, (Mekhanichna inzheneriia). |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Prunko_I_V-Analysis_of_the_process_of_280.pdf | 448,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Prunko_I_V-Analysis_of_the_process_of_280.djvu | 28,73 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Prunko_I_V-Analysis_of_the_process_of_280__COVER.png | 1,41 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.