Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778

Tytuł: Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами
Inne tytuły: Analysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers
Authors: Прунько, І. В.
Prunko, I. V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Прунько І. В. Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами / І. В. Прунько // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 280. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Prunko I. V. (2023) Analiz protsesu napovnennia farshem kovbasnykh vyrobiv nahnitachamy [Analysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 280 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.52
Strony: 1
Zakres stron: 280
Główna strona: 280
Strona końcowa: 280
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Кравченюк Р. Оцінка надійності обладнання харчової промисловості / Кравченюк Р., Фік М., Ворощук В. Я. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 94. — (Механічна інженерія).
References: 1. Kravcheniuk R. Otsinka nadiinosti obladnannia kharchovoi promyslovosti, Kravcheniuk R., Fik M., Voroshchuk V. Ya., Materialy Ⅴ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia", 28-29 kvitnia 2022 y, T. : TNTU, 2022, P. 94, (Mekhanichna inzheneriia).
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi