Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрунько, І. В.
dc.contributor.authorPrunko, I. V.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:20Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:20Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationПрунько І. В. Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами / І. В. Прунько // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 280. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778-
dc.format.extent280
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleАналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами
dc.title.alternativeAnalysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.52
dc.relation.references1. Кравченюк Р. Оцінка надійності обладнання харчової промисловості / Кравченюк Р., Фік М., Ворощук В. Я. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 94. — (Механічна інженерія).
dc.relation.referencesen1. Kravcheniuk R. Otsinka nadiinosti obladnannia kharchovoi promyslovosti, Kravcheniuk R., Fik M., Voroshchuk V. Ya., Materialy Ⅴ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia", 28-29 kvitnia 2022 y, T. : TNTU, 2022, P. 94, (Mekhanichna inzheneriia).
dc.identifier.citationenPrunko I. V. (2023) Analiz protsesu napovnennia farshem kovbasnykh vyrobiv nahnitachamy [Analysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 280 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage280
dc.citation.epage280
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.