Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778
Titolo: | Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами |
Titoli alternativi: | Analysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers |
Autori: | Прунько, І. В. Prunko, I. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Прунько І. В. Аналіз процесу наповнення фаршем ковбасних виробів нагнітачами / І. В. Прунько // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 280. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Prunko I. V. (2023) Analiz protsesu napovnennia farshem kovbasnykh vyrobiv nahnitachamy [Analysis of the process of filling sausages with minced meat using stuffers]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 280 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data: | 6-dic-2023 |
Date of entry: | 21-gen-2024 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 637.52 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 280 |
Start page: | 280 |
End page: | 280 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43778 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Кравченюк Р. Оцінка надійності обладнання харчової промисловості / Кравченюк Р., Фік М., Ворощук В. Я. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 94. — (Механічна інженерія). |
References (International): | 1. Kravcheniuk R. Otsinka nadiinosti obladnannia kharchovoi promyslovosti, Kravcheniuk R., Fik M., Voroshchuk V. Ya., Materialy Ⅴ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia", 28-29 kvitnia 2022 y, T. : TNTU, 2022, P. 94, (Mekhanichna inzheneriia). |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Prunko_I_V-Analysis_of_the_process_of_280.pdf | 448,69 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
MNPK_2023_Prunko_I_V-Analysis_of_the_process_of_280.djvu | 28,73 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
MNPK_2023_Prunko_I_V-Analysis_of_the_process_of_280__COVER.png | 1,41 MB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.