Перегляд зібрання за групою - Теми 637.3.07
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Безпечність молока сирого за вмістом нітратів | Писків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру | Арутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Порівняльний аналіз та гармонізація ключових стадій технології розроблення та удосконалення твердих ферментних сирів в Україні | Скріль, Ю. А.; Швед, О. В.; Губрій, З. В.; Skril, Yu.; Shved, O. V.; Hubrii, Z. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |