Browsing by Subject 637.3

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 44
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article18-May-20168-Jul-2016Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнеюШинкарик, М. М.; Кравець, О. І.; Shynkaryk, M. M.; Kravets, O. I.
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Визначення раціональних параметрів процесу фрезерування морозиваШпікула, М. І.; Spicula, M. I.
Article201330-Jun-2016Влияние реологических характеристик сырной пыли на процесс фильтрования молочной сывороткиКравець, Олег Ігорович
Article8-Oct-201521-Dec-2015Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукцииShingareva, Tatiana; Pavlistova, Natallia; Skaptsov, Andrey; Шингарева, Татьяна; Павлистова, Наталья; Скапцов, Андрей
Article8-Oct-201521-Dec-2015Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої масиРадіо, Лариса; Шинкарик, Марія; Кравець, Олег; Орлюк, Юрій; Radio, Larissa; Shynkaryk, Maria; Kravets, Oleg; Orlyuk, Yuri
Master Thesis202028-Dec-2020Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профільАрутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych
Conference Abstract25-Nov-202024-Mar-2021Дослідження кавітаційної характеристик гомогенізатора клапанного типуСтаринський, О. Ю.; Starynsky, O. Y.
Conference Abstract27-Nov-20195-Feb-2020Дослідження теплообміну між матеріалом та сушильним агентом при роботі барабанної сушаркиКравець, О. І.; Ваверчак, А. С.; Kravets, O. I.; Vaverchak, A. S.
Conference Abstract16-Nov-201725-Jan-2018Дослідження технологічних властивостей штамів Enterococcus faecium виділених із карпатської бринзиЦісарик, О. Й.; Сливка, І. М.; Головата, У. М.; Tsisaryk, O. Y.; Slyvka, I. M.; Holovata, U. M.
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Дослідження характеристик гомогенізатора клапанного типуСтадницький, М. А.; Кравець, В. І.; Stadnytskyi, M. A.; Kravets, V. I.