Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496

Назва: Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею
Інші назви: Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface
Автори: Шинкарик, М. М.
Кравець, О. І.
Shynkaryk, M. M.
Kravets, O. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Шинкарик М. М. Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею / М. М. Шинкарик, О. І. Кравець // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 220. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Shynkaryk M. M., Kravets O. I. (2016) Analiz adheziinoho zviazku syrnoi masy iz metalevoiu poverkhneiu [Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 220 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 18-тра-2016
Дата внесення: 8-лип-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 18-19 травня 2016 року
18-19 May 2016
УДК: 637.3
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 220
Початкова сторінка: 220
Кінцева сторінка: 220
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496
Перелік літератури: 1. Кравець О.І. Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик / Ukrainian Food Journal. – 2013. № 4. – С. 555-561.
2. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230.
References: 1. Kravets O.I. Reheneratsiia filtruvalnoi poverkhni pry ochysttsi molochnoi syrovatky, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, Ukrainian Food Journal, 2013. No 4, P. 555-561.
2. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia adheziinykh vlastyvostei bilkovoi dyspersnoi fazy pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Visnyk Donetskoho natsionalnoho universytetu ekonomiky i torhivli im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2012, No 1(53) – P.226-230.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.