Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496
Назва: | Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею |
Інші назви: | Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface |
Автори: | Шинкарик, М. М. Кравець, О. І. Shynkaryk, M. M. Kravets, O. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Шинкарик М. М. Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею / М. М. Шинкарик, О. І. Кравець // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 220. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Shynkaryk M. M., Kravets O. I. (2016) Analiz adheziinoho zviazku syrnoi masy iz metalevoiu poverkhneiu [Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 220 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Конференція/захід: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 18-тра-2016 |
Дата внесення: | 8-лип-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 18-19 травня 2016 року 18-19 May 2016 |
УДК: | 637.3 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 220 |
Початкова сторінка: | 220 |
Кінцева сторінка: | 220 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496 |
Перелік літератури: | 1. Кравець О.І. Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик / Ukrainian Food Journal. – 2013. № 4. – С. 555-561. 2. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230. |
References: | 1. Kravets O.I. Reheneratsiia filtruvalnoi poverkhni pry ochysttsi molochnoi syrovatky, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, Ukrainian Food Journal, 2013. No 4, P. 555-561. 2. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia adheziinykh vlastyvostei bilkovoi dyspersnoi fazy pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Visnyk Donetskoho natsionalnoho universytetu ekonomiky i torhivli im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2012, No 1(53) – P.226-230. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220.pdf | 274,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220.djvu | 17,21 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220__COVER.jpg | 187,04 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.