Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шинкарик, М. М. | uk |
| dc.contributor.author | Кравець, О. І. | uk |
| dc.contributor.author | Shynkaryk, M. M. | uk |
| dc.contributor.author | Kravets, O. I. | uk |
| dc.coverage.temporal | 18-19 травня 2016 року | uk |
| dc.coverage.temporal | 18-19 May 2016 | uk |
| dc.date.accessioned | 2016-07-08T23:05:23Z | - |
| dc.date.available | 2016-07-08T23:05:23Z | - |
| dc.date.created | 2016-05-18 | uk |
| dc.date.issued | 2016-05-18 | uk |
| dc.identifier.citation | Шинкарик М. М. Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею / М. М. Шинкарик, О. І. Кравець // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 220. — (Обладнання харчових виробництв). | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496 | - |
| dc.format.extent | 220 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ | uk |
| dc.publisher | TNTU | uk |
| dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
| dc.title | Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею | uk |
| dc.title.alternative | Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
| dc.format.pages | 1 | uk |
| dc.subject.udc | 637.3 | uk |
| dc.relation.references | 1. Кравець О.І. Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик / Ukrainian Food Journal. – 2013. № 4. – С. 555-561. | uk |
| dc.relation.references | 2. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230. | uk |
| dc.relation.referencesen | 1. Kravets O.I. Reheneratsiia filtruvalnoi poverkhni pry ochysttsi molochnoi syrovatky, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, Ukrainian Food Journal, 2013. No 4, P. 555-561. | uk |
| dc.relation.referencesen | 2. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia adheziinykh vlastyvostei bilkovoi dyspersnoi fazy pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Visnyk Donetskoho natsionalnoho universytetu ekonomiky i torhivli im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2012, No 1(53) – P.226-230. | uk |
| dc.identifier.citationen | Shynkaryk M. M., Kravets O. I. (2016) Analiz adheziinoho zviazku syrnoi masy iz metalevoiu poverkhneiu [Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 220 [in Ukrainian]. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
| dc.citation.spage | 220 | uk |
| dc.citation.epage | 220 | uk |
| dc.citation.conference | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
| Ebben a gyűjteményben: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220.pdf | 274,87 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220.djvu | 17,21 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220__COVER.jpg | 187,04 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!