Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкарик, М. М.uk
dc.contributor.authorКравець, О. І.uk
dc.contributor.authorShynkaryk, M. M.uk
dc.contributor.authorKravets, O. I.uk
dc.coverage.temporal18-19 травня 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal18-19 May 2016uk
dc.date.accessioned2016-07-08T23:05:23Z-
dc.date.available2016-07-08T23:05:23Z-
dc.date.created2016-05-18uk
dc.date.issued2016-05-18uk
dc.identifier.citationШинкарик М. М. Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею / М. М. Шинкарик, О. І. Кравець // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 220. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496-
dc.format.extent220uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleАналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнеюuk
dc.title.alternativeAnalysis of the adhesive bond curd mass with a metal surfaceuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc637.3uk
dc.relation.references1. Кравець О.І. Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик / Ukrainian Food Journal. – 2013. № 4. – С. 555-561.uk
dc.relation.references2. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230.uk
dc.relation.referencesen1. Kravets O.I. Reheneratsiia filtruvalnoi poverkhni pry ochysttsi molochnoi syrovatky, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, Ukrainian Food Journal, 2013. No 4, P. 555-561.uk
dc.relation.referencesen2. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia adheziinykh vlastyvostei bilkovoi dyspersnoi fazy pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Visnyk Donetskoho natsionalnoho universytetu ekonomiky i torhivli im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2012, No 1(53) – P.226-230.uk
dc.identifier.citationenShynkaryk M. M., Kravets O. I. (2016) Analiz adheziinoho zviazku syrnoi masy iz metalevoiu poverkhneiu [Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 220 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage220uk
dc.citation.epage220uk
dc.citation.conferenceⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.