Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496
Title: | Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею |
Other Titles: | Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface |
Authors: | Шинкарик, М. М. Кравець, О. І. Shynkaryk, M. M. Kravets, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шинкарик М. М. Аналіз адгезійного зв’язку сирної маси із металевою поверхнею / М. М. Шинкарик, О. І. Кравець // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 220. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Shynkaryk M. M., Kravets O. I. (2016) Analiz adheziinoho zviazku syrnoi masy iz metalevoiu poverkhneiu [Analysis of the adhesive bond curd mass with a metal surface]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 220 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Conference/Event: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Issue Date: | 18-máj-2016 |
Date of entry: | 8-júl-2016 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 18-19 травня 2016 року 18-19 May 2016 |
UDC: | 637.3 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 220 |
Start page: | 220 |
End page: | 220 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17496 |
References (Ukraine): | 1. Кравець О.І. Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик / Ukrainian Food Journal. – 2013. № 4. – С. 555-561. 2. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230. |
References (International): | 1. Kravets O.I. Reheneratsiia filtruvalnoi poverkhni pry ochysttsi molochnoi syrovatky, O.I. Kravets, M.M. Shynkaryk, Ukrainian Food Journal, 2013. No 4, P. 555-561. 2. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia adheziinykh vlastyvostei bilkovoi dyspersnoi fazy pry vyrobnytstvi syru kyslomolochnoho, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Visnyk Donetskoho natsionalnoho universytetu ekonomiky i torhivli im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2012, No 1(53) – P.226-230. |
Content type: | Article |
Ebben a gyűjteményben: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220.pdf | 274,87 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220.djvu | 17,21 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2016_Shynkaryk_M_M-Analysis_of_the_adhesive_220__COVER.jpg | 187,04 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!