Konu 181
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 116
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Master Thesis | 2021 | 30-Ara-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху | Тонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana |
Master Thesis | 2021 | 26-Ara-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | Марко, Діана Борисівна; Marko, Diana |
Master Thesis | 2019 | 5-Oca-2020 | Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молока | Даньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O. |
Master Thesis | 2020 | 28-Ara-2020 | Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока | Голдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna |
Thesis Abstract | Ara-2018 | 21-Ara-2018 | Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках | Гуменюк, Тетяна Сергіївна |
Master Thesis | 2021 | 30-Ara-2021 | Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини | Бойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba |
Thesis Abstract | Ara-2018 | 24-Oca-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
Master Thesis | 2021 | 26-Ara-2021 | Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості | Лановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman |
Master Thesis | 2020 | 28-Ara-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna |
Master Thesis | 2020 | 30-Ara-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |