Anzeige von nach Schlagwort харчова цінність
Anzeige der Treffer 1 bis 6 von 6
Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
Master Thesis | Dez-2023 | 17-Jan-2024 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів | Сеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta |
Article | 24-Apr-2014 | 27-Feb-2016 | Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур | Мар’їна, Н.; Marjina, N. |
Master Thesis | 2022 | 30-Dez-2022 | Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes | Степанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna |
Master Thesis | 2019 | 29-Dez-2019 | Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировини | Будзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S. |
Conference Abstract | 28-Apr-2021 | 12-Dez-2021 | Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів | Гайдамака, М.; Haidamaka, M. |
Conference Abstract | 25-Apr-2019 | 18-Jun-2019 | Харчова цінність консервів | Музичук, І.; Muzychuk, I. |