Anzeige von nach Schlagwort харчова цінність

Gehe zu: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:  
Anzeige der Treffer 1 bis 6 von 6
DokumenttypErscheinungsdatumDate of entryTitelAutor(en)
Master ThesisDez-202317-Jan-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Article24-Apr-201427-Feb-2016Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культурМар’їна, Н.; Marjina, N.
Master Thesis202230-Dez-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis201929-Dez-2019Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировиниБудзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S.
Conference Abstract28-Apr-202112-Dez-2021Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробівГайдамака, М.; Haidamaka, M.
Conference Abstract25-Apr-201918-Jun-2019Харчова цінність консервівМузичук, І.; Muzychuk, I.