ブラウズ : 主題 пектин

移動: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
あるいは、最初の数文字を入力してください:  
検索結果表示: 1 - 8 / 8
タイプ発行日Date of entryタイトル寄与者
Article24-4月-201427-2月-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Thesis Abstract12月-201823-12月-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Master Thesis201929-12月-2019Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцехуСмачило, Оксана Петрівна; Smachylo O.P.
Article23-4月-201526-2月-2016Розробка апаратурного оснащення для одержання пектинових концентратівЛихобаба, О.; Lihobaba, A.
Thesis Abstract201814-2月-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Master Thesis202127-12月-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202129-12月-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Other24-6月-201423-6月-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk