Browsing by Subject пектин

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article24-Apr-201427-Feb-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Thesis AbstractDes-201823-Des-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Master Thesis201929-Des-2019Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцехуСмачило, Оксана Петрівна; Smachylo O.P.
Article23-Apr-201526-Feb-2016Розробка апаратурного оснащення для одержання пектинових концентратівЛихобаба, О.; Lihobaba, A.
Thesis Abstract201814-Feb-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Master Thesis202127-Des-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202129-Des-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Other24-Jun-201423-Jun-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk