Перегляд зібрання за групою - Теми консерви
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів | Ясінська, Н.; Yasinska, N. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду консервованих маринадів | Фрей, Ярослав Іванович; Frey J.I. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 21-гру-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду консервів з використанням сочевиці | Бернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna |
Thesis Abstract | 2018 | 14-лют-2018 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин | Олексів, Валентина Романівна |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукру | Федорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B. |
Thesis | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини | Гуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna |