Buscar  por Materia консерви
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Mostrando resultados 1 a 8 de 8
	
	
	
    
    
	
| Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) | 
| Article | 24-abr-2014 | 27-feb-2016 | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів | Ясінська, Н.; Yasinska, N. | 
| Master Thesis | 2019 | 29-dic-2019 | Розробка нового виду консервованих маринадів | Фрей, Ярослав Іванович; Frey J.I. | 
| Thesis Abstract | dic-2018 | 21-dic-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович | 
| Thesis Abstract | 2018 | 18-feb-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. | 
| Master Thesis | 2020 | 29-dic-2020 | Розробка нового виду консервів з використанням сочевиці | Бернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna | 
| Thesis Abstract | 2018 | 14-feb-2018 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин | Олексів, Валентина Романівна | 
| Master Thesis | 2019 | 29-dic-2019 | Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукру | Федорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B. | 
| Thesis | 24-jun-2014 | 23-jun-2014 | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини | Гуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna |