Buscar por Materia консерви

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Article24-abr-201427-feb-2016Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервівЯсінська, Н.; Yasinska, N.
Master Thesis201929-dic-2019Розробка нового виду консервованих маринадівФрей, Ярослав Іванович; Frey J.I.
Thesis Abstractdic-201821-dic-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis Abstract201818-feb-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.
Master Thesis202029-dic-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Thesis Abstract201814-feb-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Master Thesis201929-dic-2019Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукруФедорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B.
Thesis24-jun-201423-jun-2014Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировиниГуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna