Browsing by Subject консерви

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article24-Apr-201427-Feb-2016Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервівЯсінська, Н.; Yasinska, N.
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка нового виду консервованих маринадівФрей, Ярослав Іванович; Frey J.I.
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis Abstract201818-Feb-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.
Master Thesis202029-Dec-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Thesis Abstract201814-Feb-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Master Thesis201929-Dec-2019Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукруФедорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B.
Thesis24-Jun-201423-Jun-2014Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировиниГуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna