Bilatu honako honen arabera: Gaia дріжджі

Joan 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Edo lehen letrak idatzi:  
10tik 1-10 emaitza erakusten.
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Thesis AbstractDec-201824-Jan-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Master ThesisDec-20244-Jan-2025Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соківЗаставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina
Thesis AbstractDec-201823-Dec-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Article24-Apr-201427-Feb-2016Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанокОниськів, В.; Onyskiv, V.
DissertationDec-202120-Dec-2021Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентівПаньків, Юлія Юріївна; Pankiv, Y.Y.
Bachelor Thesis20-Jun-202326-Jun-2023Розробка автоматизованої системи сепарації хлібопекарських дріжджівАндреїв, Арсен Анатолійович; Andreiv, Arsen
Master ThesisDec-202318-Jan-2024Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробівДомитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro
Master Thesis202128-Dec-2021Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозріванняСолодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Other22-Aug-201422-Aug-2014Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішуванняОниськів, Віра Михайлівна; Onyskiv, Vira
Conference Abstract27-Apr-202310-Jun-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.