Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Назва: Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів
Інші назви: Increasing the intensity of the process and the development of equipment for mixing components
Автори: Паньків, Юлія Юріївна
Pankiv, Y.Y.
Бібліографічний опис: Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2021
Bibliographic description: Dissertation for the degree of Doctor of Philosophy in the specialty 133 Industrial Engineering. Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021
Дата публікації: гру-2021
Дата подання: гру-2021
Дата внесення: 20-гру-2021
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Стадник, Ігор Ярославович
Члени комітету: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Ворощук, Віктор Ярославович
УДК: 664
643.1
ББК: Л8\9
Теми: спосіб
method
рідка опара
liquid sponge
дозування компонентів
dosing of components
дискретно-імпульсний змішувач
discrete-pulse mixer
борошно
flour
дріжджі
yeast
секундна подача борошна
second feed of flour
коефіцієнт однорідності
homogeneity factor
показники якості опари
quality indicators of sponge
витрати потужності
power consumption
Короткий огляд (реферат): У дисертаційній роботі вирішено нове наукове завдання зниження енерговитрат процесу приготування рідкої опари шляхом дискретно імпульсного дозованого введення компонентів у зваженому стані та обґрунтування раціональних параметрів робочих органів змішувача. Зниження енергоємності процесу приготування рідкої опари досягається за рахунок інтенсифікації основних етапів і, як наслідок, скорочення часу її приготування.
In the dissertation work, the new scientific problem reduction of energy consumption of preparation process of liquid sponge by discrete-pulse dosed injection of components in a suspended state and substantiation of rational parameters of mixer working bodies is solved. Reducing the energy consumption of the liquid sponge preparation process is achieved by intensifying the main stages and, as a consequence, reducing its cooking time
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Власник авторського права: Паньків Юлія Юріїівна
Тип вмісту: Dissertation
Розташовується у зібраннях:133 Галузеве машинобудування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.