Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.authorПаньків, Юлія Юріївна-
dc.contributor.authorPankiv, Y.Y.-
dc.date.accessioned2021-12-20T11:55:24Z-
dc.date.available2021-12-20T11:55:24Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.date.submitted2021-12-
dc.identifier.citationДисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2021uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521-
dc.description.abstractУ дисертаційній роботі вирішено нове наукове завдання зниження енерговитрат процесу приготування рідкої опари шляхом дискретно імпульсного дозованого введення компонентів у зваженому стані та обґрунтування раціональних параметрів робочих органів змішувача. Зниження енергоємності процесу приготування рідкої опари досягається за рахунок інтенсифікації основних етапів і, як наслідок, скорочення часу її приготування.uk_UA
dc.description.abstractIn the dissertation work, the new scientific problem reduction of energy consumption of preparation process of liquid sponge by discrete-pulse dosed injection of components in a suspended state and substantiation of rational parameters of mixer working bodies is solved. Reducing the energy consumption of the liquid sponge preparation process is achieved by intensifying the main stages and, as a consequence, reducing its cooking timeuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectспосібuk_UA
dc.subjectmethoduk_UA
dc.subjectрідка опараuk_UA
dc.subjectliquid spongeuk_UA
dc.subjectдозування компонентівuk_UA
dc.subjectdosing of componentsuk_UA
dc.subjectдискретно-імпульсний змішувачuk_UA
dc.subjectdiscrete-pulse mixeruk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectсекундна подача борошнаuk_UA
dc.subjectsecond feed of flouruk_UA
dc.subjectкоефіцієнт однорідностіuk_UA
dc.subjecthomogeneity factoruk_UA
dc.subjectпоказники якості опариuk_UA
dc.subjectquality indicators of spongeuk_UA
dc.subjectвитрати потужностіuk_UA
dc.subjectpower consumptionuk_UA
dc.subject.ddc620uk_UA
dc.titleПідвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентівuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the intensity of the process and the development of equipment for mixing componentsuk_UA
dc.typeDissertationuk_UA
dc.rights.holderПаньків Юлія Юріїівнаuk_UA
dc.contributor.committeeMemberВітенько, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.committeeMemberВорощук, Віктор Ярославович-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.subject.udc643.1uk_UA
dc.subject.bbkЛ8\9uk_UA
dc.identifier.citationenDissertation for the degree of Doctor of Philosophy in the specialty 133 Industrial Engineering. Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 Галузеве машинобудування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.