Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Registre complet de metadades
Camp DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стадник, Ігор Ярославович | - |
dc.contributor.author | Паньків, Юлія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Pankiv, Y.Y. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-20T11:55:24Z | - |
dc.date.available | 2021-12-20T11:55:24Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.date.submitted | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2021 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521 | - |
dc.description.abstract | У дисертаційній роботі вирішено нове наукове завдання зниження енерговитрат процесу приготування рідкої опари шляхом дискретно імпульсного дозованого введення компонентів у зваженому стані та обґрунтування раціональних параметрів робочих органів змішувача. Зниження енергоємності процесу приготування рідкої опари досягається за рахунок інтенсифікації основних етапів і, як наслідок, скорочення часу її приготування. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the dissertation work, the new scientific problem reduction of energy consumption of preparation process of liquid sponge by discrete-pulse dosed injection of components in a suspended state and substantiation of rational parameters of mixer working bodies is solved. Reducing the energy consumption of the liquid sponge preparation process is achieved by intensifying the main stages and, as a consequence, reducing its cooking time | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | спосіб | uk_UA |
dc.subject | method | uk_UA |
dc.subject | рідка опара | uk_UA |
dc.subject | liquid sponge | uk_UA |
dc.subject | дозування компонентів | uk_UA |
dc.subject | dosing of components | uk_UA |
dc.subject | дискретно-імпульсний змішувач | uk_UA |
dc.subject | discrete-pulse mixer | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | flour | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | yeast | uk_UA |
dc.subject | секундна подача борошна | uk_UA |
dc.subject | second feed of flour | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт однорідності | uk_UA |
dc.subject | homogeneity factor | uk_UA |
dc.subject | показники якості опари | uk_UA |
dc.subject | quality indicators of sponge | uk_UA |
dc.subject | витрати потужності | uk_UA |
dc.subject | power consumption | uk_UA |
dc.subject.ddc | 620 | uk_UA |
dc.title | Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the intensity of the process and the development of equipment for mixing components | uk_UA |
dc.type | Dissertation | uk_UA |
dc.rights.holder | Паньків Юлія Юріїівна | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Вітенько, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.committeeMember | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.committeeMember | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject.udc | 664 | uk_UA |
dc.subject.udc | 643.1 | uk_UA |
dc.subject.bbk | Л8\9 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Dissertation for the degree of Doctor of Philosophy in the specialty 133 Industrial Engineering. Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021 | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Apareix a les col·leccions: | 133 Галузеве машинобудування |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
dis_.pdf | 9,51 MB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
АНОТАЦІЯ.pdf | 256,32 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
Висновок про наукову новизну, теоретичне і практичне значення результатів.pdf | 419,9 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
Відгук_Сухенко.pdf | 8,62 MB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
Відгук_Федорів.pdf | 7,68 MB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.