Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Title: | Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів |
Other Titles: | Increasing the intensity of the process and the development of equipment for mixing components |
Authors: | Паньків, Юлія Юріївна Pankiv, Y.Y. |
Bibliographic description (Ukraine): | Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2021 |
Bibliographic description (International): | Dissertation for the degree of Doctor of Philosophy in the specialty 133 Industrial Engineering. Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021 |
Issue Date: | Δεκ-2021 |
Submitted date: | Δεκ-2021 |
Date of entry: | 20-Δεκ-2021 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Стадник, Ігор Ярославович |
Committee members: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович Ворощук, Віктор Ярославович |
UDC: | 664 643.1 |
BBK: | Л8\9 |
Keywords: | спосіб method рідка опара liquid sponge дозування компонентів dosing of components дискретно-імпульсний змішувач discrete-pulse mixer борошно flour дріжджі yeast секундна подача борошна second feed of flour коефіцієнт однорідності homogeneity factor показники якості опари quality indicators of sponge витрати потужності power consumption |
Abstract: | У дисертаційній роботі вирішено нове наукове завдання зниження
енерговитрат процесу приготування рідкої опари шляхом дискретно імпульсного дозованого введення компонентів у зваженому стані та
обґрунтування раціональних параметрів робочих органів змішувача.
Зниження енергоємності процесу приготування рідкої опари досягається
за рахунок інтенсифікації основних етапів і, як наслідок, скорочення часу її
приготування. In the dissertation work, the new scientific problem reduction of energy consumption of preparation process of liquid sponge by discrete-pulse dosed injection of components in a suspended state and substantiation of rational parameters of mixer working bodies is solved. Reducing the energy consumption of the liquid sponge preparation process is achieved by intensifying the main stages and, as a consequence, reducing its cooking time |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521 |
Copyright owner: | Паньків Юлія Юріїівна |
Content type: | Dissertation |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | 133 Галузеве машинобудування |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
dis_.pdf | 9,51 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
АНОТАЦІЯ.pdf | 256,32 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Висновок про наукову новизну, теоретичне і практичне значення результатів.pdf | 419,9 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Відгук_Сухенко.pdf | 8,62 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Відгук_Федорів.pdf | 7,68 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα