Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Tytuł: | Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів |
Inne tytuły: | Increasing the intensity of the process and the development of equipment for mixing components |
Authors: | Паньків, Юлія Юріївна Pankiv, Y.Y. |
Cytat: | Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2021 |
Bibliographic description: | Dissertation for the degree of Doctor of Philosophy in the specialty 133 Industrial Engineering. Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021 |
Data wydania: | gru-2021 |
Data archiwizacji: | gru-2021 |
Date of entry: | 20-gru-2021 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | ТНТУ |
Promotor: | Стадник, Ігор Ярославович |
Członkowie Komitetu: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович Ворощук, Віктор Ярославович |
UDC: | 664 643.1 |
BBK: | Л8\9 |
Słowa kluczowe: | спосіб method рідка опара liquid sponge дозування компонентів dosing of components дискретно-імпульсний змішувач discrete-pulse mixer борошно flour дріжджі yeast секундна подача борошна second feed of flour коефіцієнт однорідності homogeneity factor показники якості опари quality indicators of sponge витрати потужності power consumption |
Abstract: | У дисертаційній роботі вирішено нове наукове завдання зниження
енерговитрат процесу приготування рідкої опари шляхом дискретно імпульсного дозованого введення компонентів у зваженому стані та
обґрунтування раціональних параметрів робочих органів змішувача.
Зниження енергоємності процесу приготування рідкої опари досягається
за рахунок інтенсифікації основних етапів і, як наслідок, скорочення часу її
приготування. In the dissertation work, the new scientific problem reduction of energy consumption of preparation process of liquid sponge by discrete-pulse dosed injection of components in a suspended state and substantiation of rational parameters of mixer working bodies is solved. Reducing the energy consumption of the liquid sponge preparation process is achieved by intensifying the main stages and, as a consequence, reducing its cooking time |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521 |
Właściciel praw autorskich: | Паньків Юлія Юріїівна |
Typ zawartości: | Dissertation |
Występuje w kolekcjach: | 133 Галузеве машинобудування |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
dis_.pdf | 9,51 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
АНОТАЦІЯ.pdf | 256,32 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Висновок про наукову новизну, теоретичне і практичне значення результатів.pdf | 419,9 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Відгук_Сухенко.pdf | 8,62 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Відгук_Федорів.pdf | 7,68 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi