Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Tytuł: Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів
Inne tytuły: Increasing the intensity of the process and the development of equipment for mixing components
Authors: Паньків, Юлія Юріївна
Pankiv, Y.Y.
Cytat: Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2021
Bibliographic description: Dissertation for the degree of Doctor of Philosophy in the specialty 133 Industrial Engineering. Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021
Data wydania: gru-2021
Data archiwizacji: gru-2021
Date of entry: 20-gru-2021
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Promotor: Стадник, Ігор Ярославович
Członkowie Komitetu: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Ворощук, Віктор Ярославович
UDC: 664
643.1
BBK: Л8\9
Słowa kluczowe: спосіб
method
рідка опара
liquid sponge
дозування компонентів
dosing of components
дискретно-імпульсний змішувач
discrete-pulse mixer
борошно
flour
дріжджі
yeast
секундна подача борошна
second feed of flour
коефіцієнт однорідності
homogeneity factor
показники якості опари
quality indicators of sponge
витрати потужності
power consumption
Abstract: У дисертаційній роботі вирішено нове наукове завдання зниження енерговитрат процесу приготування рідкої опари шляхом дискретно імпульсного дозованого введення компонентів у зваженому стані та обґрунтування раціональних параметрів робочих органів змішувача. Зниження енергоємності процесу приготування рідкої опари досягається за рахунок інтенсифікації основних етапів і, як наслідок, скорочення часу її приготування.
In the dissertation work, the new scientific problem reduction of energy consumption of preparation process of liquid sponge by discrete-pulse dosed injection of components in a suspended state and substantiation of rational parameters of mixer working bodies is solved. Reducing the energy consumption of the liquid sponge preparation process is achieved by intensifying the main stages and, as a consequence, reducing its cooking time
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36521
Właściciel praw autorskich: Паньків Юлія Юріїівна
Typ zawartości: Dissertation
Występuje w kolekcjach:133 Галузеве машинобудування



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi